Sosita inca de sambata noapte la Timisoara, celebra cantareata Shakira s-a marginit sa fie o prezenta discreta pe parcursul vizitei sale in orasul de pe Bega.

Ea a preferat sa-si petreaca timpul mai mult in incinta hotelului de patru stele, unde a fost cazata, a luat cina la un restaurant cu specific romanesc si a acordat fanilor autografe de la fereastra camerei de hotel. Iubitul cantaretei, Antonio de la Rua, a sosit abia ieri dimineata la Timisoara pentru a fi alaturi de Shakira la concertul de aseara de pe Stadionul "Dan Paltinisanu".

Cantareata columbiana a petrecut cateva minute, duminica seara, in gradina Hotelului "La Rezidenza" din Timisoara, dupa ce zeci de fani ai acesteia, dar si ziaristi au asteptat in jurul hotelului ca ea sa-si faca aparitia. Shakira era imbracata lejer, intr-o rochie alba si avea parul strans in coc. S-a asezat pe un sezlong langa piscina, unde a stat pret de 6-7 minute, timp in care a vorbit la telefon, fiind inconjurata de garzi de corp.

Dupa ce s-a relaxat pe marginea piscinei hotelului unde este cazata in Timisoara, duminica seara, cantareata a mers sa ia cina pe terasa unui restaurant din Piata Unirii. Imbracata sport, cu o sapca bej si un hanorac maro, Shakira a luat cina in jurul orei 20.00 la restaurantul Vivaldi, impreuna cu membri din staff-ul sau. Chiar daca se afla intr-o piata publica, vedeta a avut o prezenta discreta si astfel nu a fost asaltata de admiratori. Remarcata insa de fotografi, ea i-a salutat facandu-le semn cu mana si zambindu-le. Vivaldi este unul dintre cele mai scumpe restaurante din Timisoarara si ofera preparate cu specific italian. Bucatarul este adus de la un restaurant select din Bucuresti, el prezentand un meniu sofisticat, ce include chiar si feluri de mancare decorate cu foita de aur.

La intoarcerea de la restaurant, asteptarile fanilor au fost rasplatite. Shakira, zambitoare si bine-dispusa, a iesit la fereastra, le-a raspuns la intrebari, s-a lasat fotografiata si a dat autografe. Vedeta latino a marturisit ca se simte foarte bine aici, le-a multumit fanilor in romaneste si s-a retras apoi discret in camera. Ieri, inainte de concert, cantareata a mai avut programata o intalnire cu fanii care au castigat un concurs la radio, ea primind si discul de platina pentru vanzarile inregistrate in Romania.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.