Necazurile lui Ozzy Osbourne si, implicit, ale familiei sale, par sa nu mai aiba sfirsit. Acum un an si jumatate, un scurt circuit produs intr-o camera enorma de la parterul resedintei lor din Buckinghamshire a declansat un incendiu care le-a facut mobila scrum. Tot in acea perioada, Ozzy a cazut cu bicicleta si s-a ales cu o clavicula rupta.

Kelly, fiica lui, acum in virsta de 22 de ani, a fost internata intr-un centru de dezintoxicare din California, din cauza dependentei de droguri, iar intr-o noapte, hotii le-au facut o mica "vizita". De data aceasta, locuinta Osbourne-ilor a fost iarasi avariata de flacari, dupa ce, din cauza unui bec stricat, o perdea din living room a luat foc. Din fericire, alarma a functionat la marele fix, astfel ca pompierii au sosit de urgenta la fata locului. Citiva dintre angajatii familiei Osbourne au primit ingrijiri medicale pentru ca s-au intoxicat cu fum. Problemele repetate ale lui Ozzy i-au facut pe unii fani sa considere ca familia lui a intrat sub semnul nefast al unui blestem...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.