Concertul pe care celebra trupa finlandeza H.I.M. il va sustine in exclusivitate si in premiera pentru Romania pe 15 iulie, la Sibiu, in cadrul festivalului Artmania, va fi inregistrat in totalitate de TVR, urmand a fi difuzat pe TVR 2 in jurul datei de 22 iulie.
Ville Valo si compania vor sosi in Romania dupa o binemeritata vacanta ce a urmat unui lung sir de concerte peste Ocean, incluse in calendarul turneului de promovare a albumului "Dark Light".

Reveniti pe plaiuri europene, H.I.M. a reluat seria show-urilor sold-out, la Festivalul Provinsrock beneficiind de 27.000 de spectatori. In cadrul show-ului de la Sibiu, finlandezii ar putea canta in premiera si o piesa de pe viitorul album ("Beautiful Monster"), ce va fi lansat in luna noiembrie a anului viitor. Si pentru acest festival, organizatorii au decis sa suplimenteze numarul biletelor cu circa 3.000, datorita interesului masiv al fanilor H.I.M. din toata tara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.