Protagonistii unui amor "interzis", Cristina din trupa Impact si Florin de la Class intentioneaza sa ramana impreuna, in ciuda faptului ca gura lumii i-a despartit deja.

Cristina si Florin se cunosc de mai multi ani, dar au "pozat" multa vreme in buni prieteni pentru a-l proteja pe componentului trupei Class, care este casatorit si are si un copil. Anul trecut insa, legatura lor a fost deconspirata, iar noua situatie a "cerut" o clarificare. Dupa alte cateva luni de aparenta liniste, au aparut zvonuri potrivit carora Cristina a fost parasita in cele din urma de Florin, care a preferat sa se intoarca la sotia sa, careia i-a facut cadou o operatie de implant cu silicon. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa, intre cei doi nepunandu-se niciodata problema despartirii, ba dimpotriva. "De ani de zile nu mai vad niciun alt barbat in fata ochilor. Bineinteles ca suntem impreuna", ne-a declarat cantareata.

"Zvonurile ca Florin s-a intors la sotia lui au fost lansate de cineva din anturaj care imi vrea raul. Mi-am dat seama pentru ca stia ceva de o operatie, insa a rastalmacit voit adevarul. Sotia lui Florin nu si-a facut operatie de marire la sani, asa cum s-a scris, ci un lifting. Si nu cu banii de la Florin, ci ai mamei sale. Suntem impreuna si intentionam sa ramanem impreuna", ne-a declarat cantareata.

"Nu sunt o distrugatoare de casnicii"

Cu toate ca este constienta ca amorul lor nu este privit cu ochi buni de multa lume, componenta trupei Impact refuza eticheta de distrugatoare de casnicii. "Nu pot sa povestesc tuturor romanul vietii mele, ca sa ma inteleaga. Sunt la mijloc detalii din viata intima a unor persoane si nu pot sa le dezvalui. Deocamdata lucrurile merg anevoios, pentru ca sunt implicati mai multi membri ai familiei care intervin, dar se vor rezolva si astea", a spus Cristina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.