Angelina Jolie a declarat in primul sau interviu televizat acordat in Statele Unite de la nasterea fiicei sale Shiloh Nouvel ca va mai adopta un copil, informeaza editia electronica a revistei "People".

Familie - In afara de fiica sa naturala si a lui Brad Pitt, Shiloh Nouvel, Jolie mai are doi copii adoptati, Maddox, de patru ani, si Zahara - de un an si patru luni, care sunt originari din Cambodgia, respectiv Etiopia. Urmatorul copil va fi dintr-o alta tara decat aceste doua, a declarat actrita, adaugand ca inca nu s-a hotarat daca va adopta un baiat sau o fetita.

"Voi tine cont de ce ar fi mai bine pentru Mad si pentru Zahara in momentul de fata", a spus Jolie. Actrita a admis ca a fost terifiata in timpul nasterii lui Shiloh, a laudat echipa medicala din Namibia si a declarat ca Brad Pitt a fost langa ea tot timpul. Jolie, in varsta de 31 de ani, a spus ca se simte inspirata de oamenii pe care ii ajuta ca ambasadoare a bunavointei din partea ONU. Actrita sustine ca oamenilor pe care ii ajuta le datoreaza faptul ca acum se concentreaza asupra unor lucruri cu adevarat importante.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.