Faimosul artist hip-hop 50 Cent va sustine pe 14 iunie, la Arenele Romane din Capitala, un concert care se anunta exploziv. Pe o scena de 600 de metri patrati, 50 Cent, pe numele sau real Curtis Jackson, se va prezenta in fata publicului alaturi de o trupa de rapperi si mai multi DJ, in cadrul unui show de sunet si lumini.
50 Cent (26 de ani) este considerat unul dintre cei mai "cool" artisti ai momentului. Insa, dincolo de poza de baiat rau, e un tata preocupat de viitorul fiului sau si un om de afaceri foarte abil. De altfel, ultimul sau album are un titlu relevant in acest sens: "Get Rich or Die Trying" ("Imbogateste-te sau mori incercind").

Intrebat daca titlul tine mai degraba de o viziune autobiografica si subiectiva, 50 Cent a raspuns ca indemnul sau este mai degraba universal si firesc pentru orice persoana care munceste atit cit munceste el. Recitalul rapper-ului american va fi deschis de Parazitii, cei care au evoluat si inaintea spectacolului Wu-Tang Killa Beez. Biletele la concertul 50 Cent costa 95 RON si pot fi cumparate de la casele de bilete ale Salii Palatului si Arenelor Romane si din retelele de magazine Diverta si Mediagalaxy.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.