Tot nimeresc din greseala pe canalul maghiar Duna TV, unde dau peste filme dublate. In ungureste, logic, ca doar nu in romaneste sau in portugheza. Nu prea-nteleg incapatinarea asta a ungurilor de a dubla tot ce prind si presimt ca atunci cind o sa vad si niste negri vorbind ungureste o sa ramin cu gura cascata.

Joi seara, in ciuda ploii de afara, pe OTV, viata mergea mai departe, sub urmatorul slogan "Extraordinarul Dorel Pirv va spune totul despre dumneavoastra". Imbracat intr-un tricou cu dungi (se poarta la greu anul asta, ca si bulinele), cu bratul musculos si prezenta de marinar (nu musai din cauza tricoului), Dorel vorbea, cind am deschis eu televizorul, la telefon cu Gigi Becali. Sau, ma rog, e mult spus ca vorbea pentru ca, in realitate, doar il asculta pe Gigi. Care, asa cum banuiti, ii cerea vehement, sub privirile multumite ale lui Dan Diaconescu, sa se lase de ghicit, in ideea ca o asemenea activitate nu se poate desfasura decit cu ajutorul diavolului ("Bai, Dane, el nu poa’ sa vada aura decit daca-i trimite dracu’ vederea acolo!").


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.