La scurt timp dupa ce s-a discutat angajarea ei la Departamentul Sport, Adina nu a mai fost luata in calcul.
De cateva saptamani bune, Adina Halas face pregatiri pentru a deveni colega Simonei Patruleasa la Departamentul Sport al Antenei 1. Zi de zi, blonda merge la cursuri de dictie si se intereseaza de tot ce i-ar putea fi de folos in continuare. Desi aproape obtinuse promisiunea unei angajari, recent, lucrurile au luat o turnura nefavorabila.

Potrivit unor surse din Baneasa, angajatorii au ajuns la concluzia ca imaginea pe care aceasta si-a format-o acceptand contracte publicitare cu buget mic si colaborari cu televiziunile de mana a doua nu este tocmai potrivita pentru postul pe care ar fi trebuit sa-l ocupe. Politica televiziunii este de a crea vedete noi si nu de a promova unele rodate prin posturi mici, desi tentative au mai existat. Cu toate acestea, Adina nu a fost inca anuntata ca semnarea contractului nu va mai avea loc si merge in continuare la cursuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.