Politistii bucuresteni ai Serviciului Furturi Auto au gasit, duminica, masina printesei Brianna Caragea.

Autoturismul, un Mercedes C 220, de culoare rosie, evaluat la 50.000 de euro, era parcat la doar doua strazi departare.

Potrivit unor surse din politie, masina a fost luata din fata casei chiar de catre menajera printesei, care a afirmat ca ar fi recurs la acest gest deoarece alarma se declansa des si ar fi deranjat vecinii. In consecinta, femeia, care are permis de conducere, ar fi mutat vehiculul pe o alta strada, in asa fel incat tiuitul insuportabil sa tulbure somnul unor necunoscuti.

Presupusa grija a menajerei pentru vecini nu a fost insa un argument destul de convingator si pentru anchetatori. Acestia au descoperit ca, in realitate, cineva s-a plimbat cu Mercedesul printesei Caragea in jur de 60 de kilometri, timp in care a reusit sa si zgarie tabla limuzinei. In acest sens, femeia a fost audiata mai multe ore la sediul Serviciului Furturi Auto.

"Au facut curse cu masina mea!"

Printesa Caragea ne-a declarat, ieri, ca este convinsa de faptul ca hotii i-au furat autoturismul pentru a-l folosi la curse ilegale. "Cred ca au fost niste pusti teribilisti care au facut intrecere cu masina mea", ne-a declarat Brianna Caragea. Printesa nici nu a vrut sa auda de eventuala implicare a menajerei.

"Nu stiu ce v-a spus politia. Nu cred ca menajera are vreun amestec. Va spun, cred ca au fost niste pusti. Asta am sperat tot timpul, ca o sa se plimbe si apoi o s-o abandoneze", ne-a mai spus femeia. Brianna Caragea spune ca si-a dat seama de faptul ca masina a fost "dusa la curse", in conditiile in care rezervorul era aproape gol. "Oricum, politia a luat amprente dinauntru, se face o ancheta. Imediat ce toate aceste lucruri vor lua sfarsit o sa schimb cheile masinii pentru a sta mai linistita", ne-a marturisit printesa. Brianna Caragea si-a parcat ultima data masina, vineri, in fata casei, in zona Garii de Nord, dar a observat ca aceasta lipseste abia duminica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.