Unul dintre cele mai reusite sitcomuri realizate de televiziunile autohtone, serialul „La bloc“, de la Pro TV, se pregateste de sarbatoare.
In curand, mai exact pe data de 29 mai, echipa de actori si producatori va sarbatori episodul cu numarul 400. Familiile Curca si Jurca, impreuna cu prietenii lor, Americanu si nea Popa, vor face bilantul celor 3.000 de ore de filmari, peste 5.000 de ore de post productie si 160 de ore de emisie continua. Interpreta personajului Mimi Curca, actrita Dana Rogoz, va depana impreuna cu prietenele sale Laura Cosoi (Adina) si Tili Nicolae (Roxana) amintiri de la filmarile realizate prin tara, in pesteri, pe munte, la peste 40 de grade Celsius etc. Cu ocazia sarbatoririi episodului cu numarul 400, producatorii serialului au organizat un concurs pentru fanii "La bloc". Cei care vor raspunde la intrebarea "Care a fost momentul lor preferat din serial?" vor fi recompensati cu o vizita la studiourile MediaPro de la Buftea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.