Fotbalistul Adrian Mutu a fost invitat acum cateva zile in emisiunea "Fanatik", de la OTV, unde a dezvaluit ca e sunat frecvent de Cristi Borcea, care incearca sa-l convinga sa revina la Dinamo. Printre alte chestiuni legate de fotbal, Mutu a adus vorba si de fiul sau, Mario. El a spus ca nu l-a mai vazut pe Mario de cateva luni si a acuzat-o de acest lucru pe fosta lui sotie, Alexandra Dinu. Astfel, s-a declansat un nou scandal pe aceasta tema, destul de dezbatuta in ultima vreme. Contactata de Libertatea, Alexandra a fost indignata de cele afirmate de fostul sau sot, respingandu-le cu vehementa.

"Eu nu pot vorbi singur, cu peretii. Cand sun, nu mi se raspunde la telefon", a spus Mutu la OTV, atunci cand a venit vorba despre Mario, baietelul sau si cand a fost intrebat daca l-a mai vizitat sau nu. In urma afirmatiilor facute de Mutu, Libertatea a contactat-o pe Alexandra Dinu, pentru ca actrita si fosta sotie a fotbalistului sa ne lamureasca cum sta treaba si de cand nu si-a mai vazut Adrian baietelul.

Se pare insa ca Mutu nu l-a mai vizitat pe Mario din luna august a anului trecut. Cel putin asa spune mama copilului. "Eu nu am mai vrut sa apar pe nicaieri - nici cu lucruri care privesc viata mea profesionala si cu atat mai mult nu vreau sa apar cu alte lucruri prin presa.

Citeste si:

Nu este adevarat ca din cauza mea Adrian nu-l poate vedea pe Mario. Nu l-a mai vazut de anul trecut, din august si de atunci am mai vorbit de doua ori la telefon, dar nu mi l-a cerut nici macar sa-i auda vocea. Daca ma suna, atunci eu vedeam apelurile de la el pe telefon... In hotararea pe care o am scrie ca poate sa vina sa-l vada o data pe luna, dar el poate sa vina sa-l vada pe Mario cand vrea, pentru ca e spre binele copilului. Nu inteleg de ce se mai aduce vorba despre acest lucru. E jenant subiectul!", ne-a declarat Alexandra, indignata pentru ca inca se mai vorbeste despre acest lucru.

Anul trecut, dupa ce s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor cu povestea de dragoste dintre el si Consuelo, Adrian Mutu a revenit in prim-plan, cu un nou scandal. Fosta sotie, Alexandra Dinu, i-a reprosat fotbalistului ca a uitat sa-i plateasca pensia alimentara fiului sau, Mario, desi a tot incercat sa evite un proces cu tatal copilului ei.

Pentru ca in anul 2005 au existat insa opt luni in care Mutu nu i-a platit pensia alimentara primului sau mostenitor, Alexanda a hotarat sa-l contacteze intr-un final pe avocatul Catalin Dancu pentru deschiderea unui proces impotriva fotbalistului, in care mama copilului s-a decis sa ceara instantei si majorarea pensiei alimentare, dar si penalizarea pentru neplata acesteia la timp. Intr-un interviu acordat acum ceva timp revistei "Story", Alexandra Dinu spunea ca Mutu a uitat chiar si de ziua de nastere a lui Mario.