In aceasta vara va fi o adevarata invazie de staruri pe platourile de filmare din Romania.

Devenita deja o "destinatie" preferata pentru producatorii straini, tara noastra va fi vizitata sau revizitata de staruri precum Armand Assante, Colin Farrell, Richard Gere sau Julianne Moore.

Castel Film va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic de la "Cold Mountain" incoace. Proiectul "I'm Not There" al regizorului Todd Haynes va aduce la Bucuresti staruri precum: Colin Farrell, Cate Blanchet, Richard Gere, Christian Bale si Julianne Moore. Filmul va fi o poveste romantata a vietii faimosului Bob Dylan, pentru care acesta si-a dat deja acordul. Faptul ca productia se va filma in Romania a starnit, insa, manie in randul fanilor lui Dylan, considerat un adevarat simbol al Americii contemporane.

Armand Assante este unul dintre actorii care au prins drag de tara noastra. El se va intoarce in Romania la inceputul lunii iunie pentru a participa la filmarile pentru productia "California Dreaming", a regizorului roman Cristian Nemescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.