Mihai Traistariu: ''Daca o sa castig Eurovisionul, o sa cant pe 10.000 de euro''

Tornero, tornero/ La mia vita ti daro/ Tornerai, tornerai/ 'Ma voi intoarce/ Si-ti voi darui viata mea/ Te vei intoarce/ Si vei fi a mea pentru totdeauna>>.
Cu aceste cuvinte, Mihai Traistariu spera sa cucereasca toata Europa pe 20 mai la Atena.
Mihai Trastariu va pleca astazi in Grecia. Pentru ca nu este un mare fan al zborului cu avionul, cantaretul si staff-ul sau de 27 de persoane au ales sa parcurga acest drum cu autocarul.

Reprezentantul Romaniei, Mihai Traistariu, se arata optimist cu privire la prestatia pe care o va avea in concurs si modul in care aceasta va fi notata.
''Simt o presiune asupra mea datorita locului al treilea, ocupat anul trecut de Luminita Anghel si Sistem, dar si pentru ca juriul si telespectatorii romani mi-au dat girul lor. Este o mare, dar frumoasa responsabilitate. Voi fi nervos, dar nu pot spune ca tensiunea va fi de nesuportat. De ce sa nu visez la locul intai?''. Principalele atuuri pe care se bazeaza sunt vocea si imbracamintea, dar si faptul ca la Eurovison se pare ca nu mai sunt votate piesele lente.

"Deja s-au facut clasamente de voci pe diverse site-uri. Eu am fost votat cea mai buna voce masculina si Anna Vissi cea mai buna voce feminina", a spus Traistariu.

Cu privire la imaginea pe care cantaretul o va afisa la Atena, Costin Voicu, stilistul desemnat de echipa TVR, a declarat ca pe scena se va produce o schimbare pentru toata imaginea lui, "incepand cu par si terminand cu vestimentatia".

Tot el a mai spus ca pana in seara finalei, pe 20 mai, nu vor fi oferite detalii.

Cat despre partea coregrafica, de care se ocupa CRBL si trupa sa de dansatori, Big Bounce, aceasta va imbina elemente de streetdance si balet. Chiar daca inca nu a fost trasa o line in ceea ce priveste costurile Eurovisionului pentru organizatorii romani, Dan Manoliu a estimat ca s-au cheltuit aproximativ 180.000 de euro, incepand de la selectiile nationale si pana acum.

Si pentru ca orice vedeta care se respecta se ghideaza dupa principiul succes si remuneratie dupa masura, Mihai a inceput sa-si bucure si buzunarele.
Insa spre deosebire de ceilalti artisti a facut-o cu simtul masurii. Daca inainte sa castige selectia, Mihai cerea 800 de euro ca sa cante la o petrecere privata, dupa ce a aflat ca va reprezenta Romania la un concurs de o asemenea anvergura a adaugat prestatiei sale si un show cu dansatori si a marit tariful la 1.500 de euro''.

''Daca o sa ocup unul din primele trei locuri in clasament o sa cant pe 10.000 de euro, pentru ca atunci o sa fiu invitat sa sustin concerte si in alte tari din Europa", ne-a marturisit solistul.

Zdob si Zdub bate toba pe 3.000 de euro

Banii fac lumea sa se invarta, instrumentele sa cante. Preturile pentru care artistii se tocmesc variaza in functie de tipul evenimentului (petreceri private, baluri de boboci), si de sezonul in care acesta se desfasoara.

Proconsul - Ginerele lui Traian Basescu si compania incaseaza 2.500 de euro pentru o prestatie.
Vama Veche -Tudor Chirila si ceilalti membri din trupa vand fericire in rate pe 5.000 de euro.
Stefan Banica - Sarmantul brunet nu da nimic pe gratis. Sotul Andreei Marin nu pleaca acasa fara 5.000 de euro, chiar daca organizatorul evenimentului ii este chiar prieten.

Loredana - Fie ca o da pe Jamparale sau canta muzica pop, diva blonda nu canta decat pe 5.000 de euro.

Paula Seling are un tarif de 1.800 euro.
Holograf - ''Poti sa-mi iei tot ce am mai scump pe lume, dar sa nu-mi iei niciodata dragostea''. Castigatoare a doua discuri de platina, cea mai buna trupa din Romania stoarce lacrimi pe 5.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.