Trupa considerata unul dintre cele mai promitatoare debuturi de pe piata muzicala din Romania din ultima perioada, Heaven, isi lanseaza primul album - “O parte din rai”.
Evenimentul de lansare are loc duminica, incepand de la ora 14.00, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Cei care vor fi prezenti vor avea parte de multe surprize din partea celor trei fete. Primii o suta dintre cei care vor intra in sala vor primi un CD cu autograf, iar primii zece vor avea ocazia sa faca fotografii cu frumoasele componente ale trupei.

Accesul in sala se face avand ultimul numar al revistei Bravo. In deschiderea concertului de lansare, cei prezenti vor putea sa o asculte pe una dintre cele mai indragite prezente ale scenei romanesti - Anna Lesko. Cu doua hituri ce au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate ("Pentru totdeauna" si "Du-ma pe o stea"), doua videoclipuri ce se bucura de un mare succes, Heaven are un impact pozitiv remarcabil asupra publicului. Ele sunt nominalizate si pentru "Cel mai bun debut" la Premiile Muzicale MTV Romania


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.