ProSport a intrat in posesia unor pozei sexy ale Oanei Petrovschi. Fosta componenta a lotului olimpic de gimnastica, eleva in clasa a XII-a la Liceul Sportiv din Deva, a declarat pentru ProSport ca a filmat o caseta pe care a vrut sa o trimita celebrei trupe "Cirque de Soleil", o trupa de dans modern din Canada, pentru a-i convinge pe nord-americani ca "arata bine". Imaginile sunt "decupate" de pe acea banda. Oana s-a retras din activitate in luna mai a anului trecut, invocand probleme medicale la coloana cauzate de "fortarea l-a care m-au supus antrenorii Belu si Bitang la sedintele de pregatire". Sportiva i-a actionat in judecata pe tehnicienii Octavian Belu si Mariana Bitang, iar azi are loc cea de-a cincea infatisare in procesul in care ea solicita daune materiale in valoare de 1,5 miliarde lei.

La ultima infatisare, de la 25 noiembrie, instanta a hotarat ca Institutul de Medicina Legala trebuie sa faca o noua expertiza medicala a gimnastei pana la 27 ianuarie 2005. Expertiza ar trebui sa confirme problemele medicale ale Oanei, banuita ca nu ar fi atat de "bolnava". ProSport dezvaluie ca unele colege au vazut-o pe Oana imbracata intr-o tinuta arabeasca, incercand sa realizeze cateva dansuri in fata unei camere de luat vederi: "Cred ca intentia ei era sa trimita aceasta caseta in strainatate pentru a se putea angaja ca dansatoare", a povestit o colega. Contactata de ProSport, Oana a fost socata cand a aflat ca pozele sexy pe care le-a facut vor fi publicate: "Ma nenorociti. Am pozat unei prietene, asa, sa ne distram! Oricum, revistele sa stie ca nu vreau sa pozez goala".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.