„Dansez pentru tine“, competitia viselor de la Pro TV s-a incheiat cu lacrimi, audiente record si un vis implinit. Florin Birica si iubita lui, Ana Maria, doi orfani la un pas de expulzare din centrul de plasament si-au implinit prin dans visul, acela de a avea o casa a lor.

Ultima editie a emisiunii "Dansez pentru tine" s-a incheiat batand recordul atat la plans, cat si la audienta.

Andra, vedeta care l-a ajutat pe Florin sa traiasca cel mai fericit moment din viata sa, si-a batut recordul la plans si a avut alaturi de ea intreaga familie care se pare ca i-a purtat noroc.

Ultima editie de la "Dansez pentru tine" a abundant in premii, dar si in puncte de rating. Marea finala in care Andra si Florin au castigat 50.000 de euro, Aliona si Arsenie, 10.000 de euro, iar Cristina Rus si Bogdan Negrea 3.000 de euro si obiecte electrocasnice pentru casa bunicilor lui, a reprezentat si un record de audienta intre toate cele sapte editii ale competitiei. La ora 22.40, Pro TV a inregistrat minutul record al editiei pe intreg publicul din mediul urban, ajungand la 20,8 puncte de rating, adica aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori urmareau "Dansez pentru tine".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.