Mihai Traistariu a continuat turneul de promovare a piesei “Tornero” in Europa, precum si munca sa de reporter pentru TVR. Slovenia, Malta si Belgia au fost urmatoarele sale destinatii.

Invitat in Slovenia pentru a participa la un show de succes de la televiziunea publica, Mihai a aflat de la unul dintre dansatorii emisiunii ca piesa "Tornero" este preferata sa. Mai mult, el i-a povestit lui Mihai ca "Tornero" este o buna terapie si o asculta de fiecare data cand este nervos!

Nici vizita in Malta nu a fost lipsita de peripetii, ci doar de... bagaje! Atat Mihai, cat si Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision, au ramas fara bagaje dupa ce acestea au fost ratacite la aeroport. Pana la urma, bagajele au fost recuperate tot la aeroport, de unde Mihai si echipa TVR au plecat direct in Belgia. Ajuns la Bruxelles, Mihai a sustinut un recital in Piata Sainte Catherine, in cadrul unui concert organizat de comunitatea romana si a participat la un mare show dintr-un club din Bruxelles, impreuna cu reprezentanta Croatiei si cu reprezentantul Maltei.

Si pentru ca turneul de promovare a piesei "Tornero" in Belgia a coincis cu Pastele ortodox, Mihai a sarbatorit alaturi de belgieni in catedrala din Bruxelles.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.