Acum am inteles de ce PRO TV-ul a ales-o pe Olivia Steer sa prezinte impreuna cu sotul Andreei Marin show-ul "Dansez pentru tine". Le trebuia o vedeta mai putin fitoasa, care sa accepte sa stea aproape numai in culise, printre concurenti. Fac pariu ca Zina Surprizelor a participat la negocierea contractului lui Banica si ca a tinut-o una si buna ca, daca se apropie prea mult coprezentatoarea de sotul ei, el nu mai semneaza nici un contract. Felicitari totusi celor de la PRO TV ca s-au tinut tari, altfel te pomenesti ca se-ajungea la o formula de prezentare care s-o multumeasca deplin pe Zina: Banica si Mihaela Tatu. Sau - de ce nu? - Banica si Silviu Brucan.

In reality show-ul de pe B1 TV care-i ii are ca protagonisti pe Irinel Columbeanu si Monica Colu… aa, asta, Monica Gabor, cea din urma s-a luat, la un moment dat, de buclele fostei iubite a lui Iri, Ana Lesko. A zis ca ei nu-i plac, drept care nu si-ar face asa ceva. Bine ca n-a fost Iri la viata lui combinat cu, sa zi-cem, Gabriela Adamesteanu (iertare, stimata doamna!), ca s-o aud pe Monica explicind ca uraste circumvolutiunile si ca-i multumeste lui Dumnezeu ca n-are asa ceva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.