Desi a fugit de presa tocmai in Namibia, unde urmeaza sa nasca luna viitoare, Angelina Jolie a acordat un interviu in exclusivitate postului de televiziune NBC, in care vorbeste despre relatia sa cu Brad Pitt, precum si despre cei doi copii adoptati - Maddox si Zahara. in timp ce presa de scandal afirma ca Brad Pitt si Angelina Jolie ar urma sa se casatoreasca in vila din Namibia, departe de ochii lumii, actrita in virsta de 30 de ani marturiseste, in interviul acordat NBC, ca ii este teama sa faca acest pas si sa-si intemeieze o familie. Desi a fost casatorita de doua ori - cu actorul britanic Johnny Lee Miller si cu extravagantul Billy Bob Thornton - Jolie, insarcinata in luna a opta, afirma ca este atit de inspaimintata de un nou esec, incit acum nu se mai gindeste la o noua casnicie.

Mai mult decit atit, Angelina dezvaluie ca a fost marcata de divortul parintilor, cind ea avea doar sase ani. "Mama si-a sacrificat cariera de actrita ca sa ne creasca pe mine si pe fratele meu", a povestit vedeta, subliniind ca are nevoie de timp pentru a face pasul spre altar. Angelina Jolie a mai afirmat, in acelasi interviu, ca are o viata implinita si ca se simte foarte mindra cind ii vede pe cei doi copii, Maddox si Zahara, cit de mult s-au schimbat si cit de atasati sint de Brad Pitt.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.