Corina Chiriac a parasit viata artistica pentru o vacanta de 8 luni in Argentina. "A fost o perioada fericita din viata mea. Stateam la soare intr-o gradina japoneza din Buenos Aires si am avut timp sa-mi adun niste idei pe care le-am pus intr-o prima carte", ne-a marturisit solista la intoarcere.

Corina a vizitat in Argentina manastirile vechi, spaniole, din Nordul Argentinei. Asa se face ca in Cordoba de Argentina a vazut o copie a Grotei de la Lourdes, unde Sf. Bernadette a vazut-o pe Fecioara Maria. Artista a vizitat Buenos Aires de la cap la coada, a facut cumparaturi de pe o strada precum Lipscaniul bucurestean si s-a plimbat pe cel mai mare bulevard din Argentina, daca nu si din lume, ce avea nu mai putin de 14 benzi de circulatie. Bulevardul se numeste 9 Iulie, dupa Ziua Nationala a Argentinei.

Veterana cantareata se poate lauda ca l-a cunoscut pe cel mai mare pictor argentinian, Perez Celis. Tot la Buenos Aires, Corina a avut ocazia sa-l intalneasca pe compozitorul argentinian Palito Ortega, autorul a numeroase slagare si cunoscut in anii '70 pentru melodia "La felicita". In prezent, cantareata se pregateste pentru turneul, pe care il va efectua in luna mai in Germania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.