De cand relatia dintre Catalina Mihaiescu si medicul Sorin Oprescu a fost facuta publica, au aparut ceva probleme in Paradis.
Se pare ca politicianul a lasat in urma cateva iubite cu inima franta, care la aflarea vestii ca acesta isi continua viata amoroasa, au decis sa ia atitudine. Potrivit unor surse din postul TV unde lucreaza, Catalina primeste zi si noapte in jur de zece apeluri anonime de la o persoana care nu scoate nici un cuvant, ci pur si simplu sta si asculta. Mai multi colegi de-ai stiristei au auzit-o incercand sa scoata ceva de la interlocutor pentru a-l putea identifica. Cu toate acestea, din reactia ei s-a putut intelege ca este vorba despre o fosta iubita de-a lui Oprescu care il suna si pe el tot de pe un numar ascuns. De teama ca hartuitoarea nu se va limita la apeluri anonime, prezentatoarea TV si-a pus de cateva zile telefonul sub urmarire pentru a afla cu cine are de-a face.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.