Trupa Class a filmat de curand un videoclip la piesa “Ce Pot Sa Fac”, cel de-al doilea extras pe single de pe albumul “EVO”.
In regia lui Dragos Buliga si scenariul lui Florin Cojocaru, clipul a fost filmat in cateva locatii din Bucuresti: in Gradina Botanica, in apropierea Garii de Nord, pe o cale ferata, intr-un birou foarte somptuos dintr-o cladire situata in Piata Charles de Gaulle. Cele mai spectaculoase cadre au fost insa filmate intr-un imens Hummer alb cu sase usi!

Singurul de acest tip din Romania, "bolidul-limuzina" a fost adus special de la Timisoara la Bucuresti pentru filmarile clipului trupei Class si este un model special, facut pe comanda, cu un interior ultra-dotat: canapele din piele, bar, televizor, sistem Hi-Fi, masina pentru gheata, lasere. In videoclip o putem vedea si pe Alina Puscau, model international, care a venit in Romania special pentru a filma alaturi de cei de la Class. Fiind prietena foarte buna cu Anca, ea a acceptat invitatia fara sa aiba nici o pretentie financiara.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.