Cea care a facut senzatie in filmul "Frida" a intrat in randul vedetelor care trebuie sa-si sacrifice silueta de dragul artei.

Salma a filmat goala pentru cel mai recent film care o are ca protagonista, "Ask The Dust" (Intreaba Praful). Spre deosebire de majoritatea colegelor sale de la Hollywood, Salma Hayek s-a ingrasat pentru filmarea scenelor incendiare din Ask The Dust, in care apare goala alaturi de Colin Farrell.

Filmul, care va putea fi urmarit si in Romania, din 21 aprilie, prezinta povestea de dragoste dintre doi visatori incurabili: Arturo (Colin Farrell) si Camilla (Salma Hayek). "Am mancat o gramada de hamburgeri. M-am gandit ca daca ma mai ingras putin aduc mai multa autenticitate personajului.

E vorba despre o tanara mexicanca din anii '30, cu un anumit look. Interesant este ca atat de mult mi-a placut partea cu ingrasatul incat inca ma mai chinui sa dau jos kilogramele in plus", a declarat Salma Hayek.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.