Ea este persoana publica, el este un "no name". Cind doamna se afla in lumina reflectoarelor iar domnul sta in umbra, nu se face gaura-n cer si cu atit mai mult nici in buget, cind cei doi formeaza un cuplu legal. Despre fetele noastre VIP si partenerii lor care stau la adapostul comod al anonimatului, iata un inventar selectiv, fara discriminare si fara suparare.

Andreea Antonescu are o karma foarte interesanta de vreme ce bar-batii din viata ei prezinta un semn comun in destin: comertul cu carne. stiu, suna grobian pentru o fata finuta si firava ca Andreea (are 45 de kg- tv-ul va minte! Pe bune "sticla" ingrasa cam cu 5 kg) sa fie asociata, chiar si colateral, cu un abator sau cu niste halci expuse-n galantar. si suna si paradoxal caci Andreea e o adversara inversunata a carnii si aspiranta la vegetarianismul purificator. Iustin, fostul iubit din Mizil (va amintiti subiectul care a isterizat presa hat, ceva vreme...) facea afaceri cu carne.

Dragostea lor a durat sapte ani si s-a derulat atit in Capitala, dar si pe ruta Bucuresti-Mizil. Actualul, pe nume Tra-ian, este tot din provincie (Slatina) si se ocupa, logic, cu ceva in domeniul industrializarii carnii. Andreea, care crede in spiritualizare, reincarnare si alte chestii de genul asta, este derutata si ea de aceste coincidente pe care le ia ca pe un semn ce urmeaza a fi descifrat. ii sugerez sa mearga la doamna aceea paranormala invitata deunazi la OTV, ca in mod sigur ii gaseste dumneaei dezlegare!

Daca zici doctor stomatolog, direct la sotul Ancai turcasiu te gindesti. Domnul Cristian "nu-stim-cum", cu care s-a casatorit prin '98, este prezent doar ca personaj evocat in interviurile turcasiu. "Cristi a stat linga mine la maternitate, Cristi ii citeste seara copilului, Cristi l-a invatat engleza, Cristi l-a invatat sa mearga pe role, bla-bla, bla-bla". Cristi isi vede de copil, casnicie, de plombele si frezele lui iar Anca - ea ce face? Filmeaza, cinta si danseaza! Imaginea asta a vedetei edulcorante in caminul conjugal este de poveste, dar asta e alt subiect! Bianca Brad a fost cea mai tare cu declaratia: "El nu este persoana publica si, in consecinta, asta si doreste sa ramina. Este nevoie in mod deosebit sa va spun numele lui?". Nu, Bianca, dar te ascultam mai departe: "Faptul ca nu l-a atras lumea asta (mondena, n.r.) mi-a placut foarte mult la el, cind ne-am cunoscut. Sint situatii, de multe ori cind barbatul care iese cu o femeie persoana publica"...

Se foloseste de notorietatea ei, am continuat in locul punctelor de suspensie lasate de fosta domnisoara Brad. Ce vrea sa spuna Bianca are in realitate un exemplu concret: pai nu asa am aflat cu totii ca exista un tip falit, pe nume Marcel Toader care s-a agatat de numele Annei Maria Ferentz? si mai spunea cindva, undeva, Brianna Caragea despre unul care vroia ca disperatul sa se foloseasca de numele ei, dar, de prost ce-a fost, nici macar asta nu i-a reusit..! Unui profesor doctor docent cu studii in Germania, originar din Ardeal, si membru al Academiei Romane sa nu-i ceri sa intre la o lume frivola, chiar daca im-parti viata cu el! Este cazul sotului Zinei Dumitrescu cu care creatoarea de moda a impartit 26 de ani de casnicie. "Este rezervat si din educatie - doar e ardelean, nu? - si prin studii - ca le-a facut la nemti- si prin formatie, ca e profesor. Ma duce cu masina la toate evenimentele, dar ma lasa acolo, si eventual, daca e cazul, vine sa ma ia - de cind am avut un accident, eu nu mai conduc. in mod exceptional, cind am o prezentare a mea, proprie, vine cu mine.

O casnicie ca asta nu rezista decit daca amindoi sint inteligenti si inteleg ca fiecare meserie are necesitatile ei (si nu vreau sa-mi fac mie un compliment prin asta)", ne-a declarat precipitat, fara respiro, Zina Dumitrescu. Chiar, stie cineva, cumva, cum arata domnul profesor dr. doc. academician Dumitrescu? Asta ar putea fi un subiect tare misto pentru paparazzi nostri...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.