Frumoasa actrita care interpreteaza personajul menajerei din "Secretul Mariei", Irina Mohora, s-a ales de la filmari cu un hobby neobisnuit.

Bruneta a facut o adevarata pasiune pentru armele de foc, dupa ce a fost nevoita sa tina in mana un pistol in timpul unei scene foarte tensionate din telenovela. Rezervata si tematoare, Irina a refuzat initial sa puna mana pe arma, care era cat se poate de reala, dar expertul in efecte speciale, prezent pe platou, a convins-o ca nu este niciun pericol.

Dupa ce a inteles mecanismul dupa care functioneaza arma, actrita nu s-a mai putut dezlipi de ea, insistand sa traga de mai multe ori. Asa se face ca scena a beneficiat de trei duble, desi se pare ca efectul dorit se obtinuse din prima.

"Nu mi-a mai fost deloc frica! Ba, chiar mi-a placut! Cred ca de aceea nu ma mai puteam desparti de pistol", a spus emotionata Irina. In telenovela, pasiunea pentru arme a Irinei are insa o finalizare dramatica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.