Eu cred ca este foarte nedrept ceea ce li se intimpla Andreei Marin si lui Banica jr. E inuman ca el, Banica, sa aiba emisiune, la PRO TV, in fiecare vineri seara, iar ea, Andreea, sa aiba de prezentat „Surprizele“, in fiecare simbata, la TVR. Munca le distruge in fiecare saptamina doua seri.

Doua seri in care ar putea sta impreuna, ca doi indragostiti proaspat casatoriti ce se afla. Doua seri din sapte (de-aia zic, e nedrept)! Iar lui Banica ii mai distruge si dimineata de simbata. Cum de ce? Pai, de exemplu, in vinerea care tocmai a trecut, a plecat de la serviciu, de la "Dansez pentru tine", la ora 12.00 si 18 minute. Noaptea! Din cauza asta, simbata sigur s-a trezit spre prinz, cind Andreea era foarte grabita sa plece la coafor si, pe deasupra, si foarte nervoasa ca rochia pe care trebuia s-o poarte, in seara respectiva, la munca, o arata si prea palida si cam grasa. Faceti pariu ca, din toate aceste motive, s-au si certat nitel?

La "Ziua judecatii" a lui Dan Negru (Antena 1, desigur), o zi a judecatii dedicata blondelor, am vazut-o pe blonda Sinziana. Careia i-a fost prezentata, intr-un material, si casa, ca asa e obiceiul in numita emisiune. Ia ghiciti, va rog frumos, cum arata apartamentul Sinzianei. Ati ghicit: groaznic.

Si dupa ce ca arata groaznic mai era si plin de flori de plastic. Avea Sinziana flori de plastic chiar si pe apometre, chipurile ca sa le mascheze, ca sa le sustraga privirii unor eventuali vizitatori prea exigenti la capitolul stil. Daca e sa ma-ntrebati, tipa avea chiar si creierul din plastic. Iar felul in care se hahaia la glumele lui Dan Negru m-a facut sa cred ca nici macar nu era o fiinta vie. Ce mai, parea doar o blonda gonflabila care fusese intoarsa cu cheita, cit sa reziste pina la sfirsitul emisiunii in care fusese invitata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.