Celebra actrita, Maia Morgenstern va juca azi in filmul "Visuri otravite" care se va difuza in cadrul emisunii "De 3 X femeie" pe postul Acasa, incepand cu orele 21.30. Pelicula aduce in atentia publicului o problema foarte grava si tot mai prezenta in viata de zi cu zi a romanilor, consumul de droguri. In acesta productie, binecunoscuta actrita Maia Morgestern interpreteaza rolul mamei a carei fiica ajunge printr-un context de imprejurari dependenta de droguri.

Marea actrita a declarat ca este extrem de incantata ca face parte din acest grandios proiect social. Ada (Adina Galupa) a ramas corigenta pe primul semestru in ultimul an de liceu. In ciuda eforturilor prietenului ei Marius (Alexandru Mihalus) de a o ajuta sa treaca peste aceasta perioada critica, ea accepta tentatia drogurilor oferite de pustiul smecher din liceu, cunoscut pentru legaturile sale cu dealeri de droguri. Situatia Adei nu este prea fericita nici acasa, unde parintii ei se cearta tot timpul. Mama Adei (Maia Morgenstern), nu mai are timp sa se ocupe de fiica ei adolescenta si nu vede schimbarile din comportament ale acesteia.

Eugen (Serban Ionescu), tatal Adei ramane somer si incearca sa ascunda acest lucru. Revoltata de atitudinea parintilor, dar si sedusa de Victor (Mihai Stanescu), baiatul smecher din liceu, Ada chiuleste de la meditatii si il roaga pe Marius sa o acopere, in timp ce ea se duce sa se drogheze cu Victor. Fara sa stie toate acestea, si convins fiind de promisiunile Adei de a se lasa de droguri, Marius continua sa o acopere in fata parintilor.

El face tot ce este posibil sa o tina departe de tentatia drogului si de gasca nepotrivita in care a intrat, dar este batut crunt de dealerii de droguri si abandonat intr-un sant. Ada ajunge sa fuga de acasa iar de aici povestea se complica si mai tare, atat pentru ea, cat si pentru parinti si cel care o iubeste...

Prin filmul de luni seara, "Visuri otravite" si prin discutiile din studio cu Adina Galupa, Alexandru Mihalus, Catalina Iliuta (Asociatia Romana Anti-Sida), dr. Sergiu Radulescu (Agentia Nationala Anti-drog), dr. Cristian Bengescu (Centrul de Dezintoxicare- Spitalul Gheorghe Marinescu) si psihologul Ionelia Falcuta, emisiunea isi propune sa traga un semnal de alarma, sa-i faca pe parinti sa se implice mai mult in viata copiilor pentru a preveni o posibila cadere in tentatia pe care o reprezinta drogurile.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.