Dup ce s-a pus pe toate feele problema fetelor inteligente care rmin nemritate, Teo a considerat c este absolut necesar s vorbeasc despre femeia la volan. i a invitat in emisiune femei care posed carnet de conducere. S spun: din cite incercri l-au obinut, dac injur la volan i dac le-a trimis cineva la crati. Cineva, adic vreun mascul, c femeile nu-i adreseaz astfel de complimente una alteia! Gina Pistol nu a luat examenul "din prima", a picat sala. Teo a srit imediat: "S tii c numai fetele detepte pic la sal!". Prietenii tiu de ce… Nicoleta Luciu s-a interesat dac ii trebuie carnet separat pentru condus pe dreapta i toat lumea a linitit-o c da - in general, nimeni nu o contrazice pe Luciu. Mai ales intr-o zi in care fata este foarte bine documentat: "Cind ii d cineva prioritate, trebuie s salui… masculinete".

Din 21 ianuarie, la Prima TV se va difuza un nou show. Se va numi "Serginio". S ne amintim c la Prima mai exist "Monica" i "Kensky". Ne intrebm pe cind vor aprea "Ronaldo" sau "Rivaldo".

La "Canalul de tiri" (Antena 1), Ovidiu Uscat sare ca mingea prin studio, intrebind toi telespectatorii care dau telefon dac ninge prin ar. Ii sare in ajutor Trofin, care a primit un e-mail: "Auzi, c la Piriul Rece zpada e de-o juma’ de metru. Aa zice corespondentul". Atit i-a trebuit Evei: "Cind e vorba de mrime, brbaii exagereaz intotdeauna". Oare emisiunea asta este matinal-matinal sau e, de fapt, o reluare a unui show de noapte prevzut cu bulin?!

La matinalul televiziunii dedicate folclorului, Favorit, toat lumea e imbrcat in costum tradiional popular. Moderatoarea e infofolit in ii i fote, dar coafat i machiat dup ultimele trenduri importate de la Paris. Invitata ei, o tinr cintrea de cintece maramureene, o fat care n-a implinit inc 18 ani, povestete despre cintecele sale in care predomin dorul, dorul de cas, dorul de natur, dorul de primvar... "Ai i tu un dor ascuns, un dor numai al tu?", o interogheaz gazda emisiunii, iar juna folclorist, impachetat la rindu-i in costum maramurean, cu maram i opinci in picioare, clipete din genele date gros cu mascara, pleac pleoapele inecate in fard sidefat, ii muc buziele glazurate cu gloss i spune ca Britney Spears: "Ooops!". Moderatoarea pricepe c-a atins un punct nevralgic i o consoleaz: "Las, dup ce o s-mplineti 18 ani, o s poi vorbi despre asta pe toate drumurile!". De parc pin-n virsta majoratului ar fi ilegal s te indrgosteti! Dar... Ooops!

Intr-o emisiune transmis de TVR Timioara, inventatorul unei maini declar c nu-i plac nici un fel de creaii ale altora. "Nu-mi place nimic din ce e gata fcut decit femeile cu care m intilnesc eu. Ce-mi place imi fac singur... Bine, n-o s m-apuc acuma s fac eu o femeie gonflabil, dar restul fac eu...". Vorba ceea, ce-i faci cu mina ta...