Intr-o dupa-amiaza, la emisiunea "9595" pe care-o face doctorul Cristian Andrei pe Antena 1, invitat de onoare era Mihai Constantinescu. Hai ca-l stiti, e baiatul ala slabut cu plete care cinta pe vremuri piesele alea memorabile, "Iubiti si ciinii vagabonzi" si "O lume minunata" (in care veti gasi nuuuumai copii). Ei, si n-o sa va vina sa credeti ce problema avea Mihai Constantinescu si i-o impartasea doctorului Andrei. Nu, frate, nu pleda pentru eliberarea lui Bosquito si nici nu era suparat ca televiziunile promoveaza numai parasute fara voce. Nu, dom’ne, nu plingea vremurile in care Angela Similea si Mirabela Dauer erau reginele muzicii usoare romanesti si nici p-alea in care Marius Teicu si Daniel Iordachioaie erau sex-simbolurile supreme ale natiunii. Doamnelor si domnilor, cu totul alta era problema lui Mihai Constantinescu: vedea figuri fara cap. Pe cuvint ca nu va mint. N-am auzit toata discutia, dar am inteles clar ca Mihai Constantinescu are viziuni de genul celei enuntate. Mai mult decit atit, in studio era invitata si o clarvazatoare, care probabil a incercat sa lamureasca treaba cu figurile fara cap. Ce ma gindesc eu: daca Mihai Constantinescu vede monstruleti fara cap e grav si imi pare sincer rau pentru el. Dar daca nu vede si prezenta lui in emisiunea "9595" a fost doar un artificiu de PR? Adica, daca impresarul lui a zis "Bai, baiatu’, uite care-i chestia, de cintat nu te mai cheama nimeni sa cinti, treaba e nasoala rau, asa ca, decit sa mori de foame, ia du-te mataluta la televizor si zi-le ca auzi voci. Sau mai bine ca vezi oameni fara cap. Hai ca daca nu te vrea nici asa vreuna dintre televiziunile mari, sigur te alegi cu macar juma’ de noapte la 'Dan Diaconescu Direct>>"? Parerea mea e ca e si mai grav daca asa au stat lucrurile. Cum de ce? Pai, daca se prind marginalizatii din generatia lui ca tine smecheria, sigur se vor umple televiziunile de Daniel Iordachioaie care vad gaini fara picioare, aud triluri de greieri sau simt gidilaturi in talpa si in spatele urechii. Brrr…

Stimati cititori, intrerupeti in acest moment orice activitate, opriti telefoanele mobile, bagati suzetele in gura copiilor si trageti jaluzelele ca am o veste importanta pentru tara: si-a tras si OTV-ul emisiune de-aia gen "0900.90.10.10". Se numeste "0900.90.10.40" si e facuta de o tipa cirliontata si mult mai putin agresiva decit concurentele ei de la televiziunile mari. Ma tot intreb de ce nu au gasit si ei una care sa tipe, sa trinteasca si sa pufneasca, pe scurt, sa faca crize. Te pomenesti ca alea cer bani multi si un bonus lunar considerabil de Rudotel, pe care Dan Diaconescu pur si simplu nu si-l permite!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.