Remarcat in 2001, la reality-show-ul "Vara Ispitelor" de la PRO TV, unde si-a sedus partenera in vazul unei tari intregi, manechinul Bogdan Vladau a primit oferta de a aparea in "pielea" unuia din protagonistii serialului politist "Detectiv X", difuzat in fiecare vineri, de la ora 20.00, la Prima TV.

Bogdan are 26 de ani, iar in noul serial difuzat de Prima TV interpreteaza, alaturi de Ramona Rusu si Sorin Godi, rolul unui detectiv particular, absolvent al Academiei de Politie si campion de arte martiale. Spre deosebire de personajul sau din "Detectiv X", dur si obisnuit sa lucreze cu infractori, sa faca uz de violenta fizica ori de cate ori este nevoie, Bogdan este mult mai pasnic si pasionat de moda si de informatica. Are o cariera de invidiat in modeling si este obisnuit cu petrecerile mondene din Romania si din marile orase ale lumii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.