Cursurile de actorie pe care vedeta vrea sa le urmeze la Paris costa pe jumatate cat cele de peste Ocean

Lili Sandu este una dintre primele cantarete devenite actrite peste noapte.

Ea a ajuns la concluzia ca o scoala de actorie nu i-ar strica. Si ca diploma sa fie cat de cat luata-n seama, ea a decis sa se scolesca peste hotare, mai exact in Franta. Cantareata sustine ca nu face acest lucru din snobism, ci pentru ca are convingerea ca in Romania se invata teatru, nu film. Lili ar fi putut alege un colegiu din SUA, insa a preferat Europa dintr-un motiv cat se poate de simplu: costurile ar fi duble peste Ocean. In loc sa platesca peste 10.000 de dolari, ea va suporta costuri ce nu depasesc 5.000 de dolari.

Asa ca, dupa multe cautari, a gasit o scoala americana in Paris, iar daca va ajunge acolo in aceasta vara va beneficia de aceeasi calitate a predarii. Cu toate ca a pus la punct toate detaliile premergatoare inscrierii pentru luna iulie, Lili Sandu nu este convinsa ca va avea anul acesta diploma in buzunar. Totul depinde de proiectele in care o vor implica producatorii de la Media Pro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.