Catalin Botezatu, More and More, Springfield, Women Secret, Dana Savuica si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2006 la Plaza Romania.

Invitatul special al serii a fost Catalin Botezatu. Celebrul designer a uimit publicul cu cea mai recenta colectie a sa tip haute couture cu influente rusesti si Jackie Onassis. Chiar daca prezentatorii serii, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au fost in forma buna, momentul de amuzament a fost asigurat de show-ul Lotto care a adus pe podium, in postura de manechini, dansatori profesionisti. Printre vedetele prezente la Plaza s-a aflat si Elena Carstea.
Cantareata a fost atat de impresionata de rochiile marca Botezatu, incat, la sfarsitul defilarii s-a numarat printre primele persoane care au luat cu asalt backstage-ul pentru a-l felicita pe Botezatu.

Dana Savuica: "Am hranit multi serpi la pieptul meu"

Linia de incaltaminte din piele de reptila a fost una dintre atractiile serii."Etiquette by Dana Savuica" tine cont de tendintele internationale in materie, dar nu impune una; are modele si o coloristica dintre cele mai variate; este o linie predominant casual-eleganta, dar in acelasi timp, indrazneata. Eleganta unor modele este conturata prin accesorizarea pietrelor pretioase cu piele de sarpe si soparla, adusa tocmai din indepartata si exotica Asie. Dana Savuica spune ca ideea acestei colectii i-a venit cand a realizat ca ''a hranit multi serpi la pieptul ei''. Decupajul adanc si tocul inalt pentru incaltamintea de seara, dar si toate celelalte elemente se adreseaza femeii stilate, elegante si independente, care vrea sa iasa in evidenta. Nuantele pastelate si cele tomnatice (brun-roscat, tonurile de verde si maro), se regasesc in colectie ca variante uni sau in combinatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.