Animal X a daruit autografe si flori tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente in Carrefour Orhideea pe data de 8 martie.
Sesiunea de autografe a fost prilejuita de lansarea pe piata a noului album al trupei intitulat "Derbedei". Acum in formula extinsa, trupa a dat autografe si a facut poze cu fanii timp de cateva zeci de minute in sir. Desi au lipsit din peisajul muzical ceva timp, fanii nu i-au uitat si au fost prezenti in numar foarte mare la aceasta intalnire cu idolii lor.

Albumul "Derbedei" a fost lansat acum aproximativ doua luni si se bucura de mare succes, dovada fiind vanzarile foarte mari. Acesta marcheaza o schimbare de stil si, totodata, o maturizare artistica a celor de la Animal X. Desi primul extras pe single ruleaza pe posturile muzicale, baietii se gandesc si la un al doilea videoclip, insa nu s-au hotarat care este piesa viitor hit.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.