Managera Agentiei Cosmopolitan Models, Mihaela Serban reprezinta imaginea Clubului de fitness “Radu Fitness International”, ce apartine lui Radu Teodorescu, antrenorul lui Cindy Crawford.
Blonda a realizat prima sedinta foto pentru acest brand. Mihaela Serban a pozat la munte, la o temperatura de -2 grade C. Imaginile de fata redau cateva din exercitiile ce alcatuiesc metoda multidimensionala a celui mai mare antrenor de fitness, Radu Teodorescu, cu care a lucrat si top modelul Cindy Crawford. Mihaela nu a renuntat la aducerea in Romania a celebrului top model. Daca tentativa de a o aduce pe Cindy la Bucuresti a esuat anul trecut, Mihaela spera sa aiba sorti de izbanda in acest an. In paralel, Mihaela ne pregateste o alta surpriza tot in domeniul frumusetii, cea de a - V-a editie a concursului Miss University ce va avea loc la 15 martie la Grand Phoenicia Hotel (coproducator al acestui eveniment).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.