Cu putin timp inainte de finalizarea selectiei nationale pentru Eurovision 2006, fetele de la Indiggo se pregatesc de o vizita surpriza.

Dieter Bohlen, compozitorul si producatorul celor doua gemene, ar putea sosi la Bucuresti pentru a le fi aproape la sfarsitul saptamanii viitoare, cand se vor desfasura semifinala si finala competitiei. Fostul membru al trupei Modern Talking a divulgat presei germane si motivul pentru care a acceptat colaborarea cu cele doua romance: felul in care arata.

Interesul in jurul piesei cantate de cele doua fete este foarte mare in Germania. Cotidianul Bild, cel mai mare din aceasta tara, i-a luat un interviu artistului german, in care Dieter Bohlen, fostul component al faimoasei Modern Talking, povesteste cum a ajuns sa compuna o melodie pentru selectia Eurovision din Romania.

"Totul a fost o intamplare. Fetele m-au bombardat cu e-mailuri in care ma implorau sa le compun o melodie. Initial am vrut sa le refuz: doar nu pot intra in studio cu toti artistii care imi cer ajutorul. Dar, intr-o dimineata, am primit pe e-mail o fotografie cu cele doua romance. Sunt fabuloase. Dupa cateva zile, au sosit la mine si am inregistrat doua melodii", explica Dieter Bohlen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.