Am uitat sa va zic o chestie importanta. Cer scuze, promit sa nu mai fac si ma grabesc sa remediez: Cabral joaca in "Pacatele Evei", frate! Dar nu joaca orice, ci chiar propriul rol, de prezentator de televiziune, pe care personajul Oanei Zavoranu il convinge, pare-mi-se, cu niste favoruri sexuale, sa spele, printr-un interviu, imaginea personajului negativ interpretat de Razvan Vasilescu. Chestie pe care cei de la Acasa TV au scos-o in PR de nu s-a vazut, uitind sa precizeze, macar din politete fata de telespectatori, ca in telenovela, Cabral se interpreteaza pe el insusi, dar in varianta corupta. Ceea ce e grav, pentru ca, in conditiile in care chiar nu e nici o diferenta intre Cabral cel adevarat si personajul din "Pacatele Evei", Cabral cel adevarat ar trebui concediat de urgenta de la Acasa TV, pentru luare de spaga si folosirea statutului de prezentator TV in interes personal. Dar asta nu e problema mea, nene, ca, vorb-aia, nu-s angajata la Acasa TV.

Problema mea e ca as vrea ca si alti prezentatori de la Mediapro sa-si joace propriul rol in "Pacatele Evei". Uite, de exemplu, visez ca personajul Oanei Zavoranu sa aiba halucinatii si sa auda atit de des vocea lui Busu care-i da teste de logica, incit sa fie nevoit sa apeleze la medicul Oana Cuzino (pentru diagnostic), la astrologul Netty Sandu si la Silviu Brucan (pentru profetii) si la niste casete video cu "Vacanta Mare" (pentru destindere pe baza de glume proaste si ieftine).

Dintr-o secventa a emisiunii "De 3x Femeie", am aflat ca "rejele manelelor", Nicolae Guta, a facut primul copil la virsta de 16 ani. Normal, din moment ce o fi absolvit clasa I la 12 ani, la 13 s-o fi insurat, la 14 o fi divortat, iar la 15 s-o fi recasatorit, presat de ceasul biologic care ii cerea sa devina tata inca de cind era el insusi bebelus.

Pe Antena 3, intr-o seara, la "Sinteza Zilei", era invitata Corina Dragotescu de la "Adevarul". Doamna Dragotescu dezbatea, impreuna cu prezentatorul si cu Ion Cristoiu, chestiunea perchezitiei in casa lui Adrian Nastase. Dar nu asta mi s-a parut mie cel mai interesant. Cel mai interesant mi s-a parut ca ziarista purta la git, agatat de un lantisor, un "A" imens. Nu m-am lamurit daca era vorba despre initiala ziarului la care lucreaza, dar ma-ndoiesc, fiindca asta ar presupune ca, daca pleaca la "Gandul", sau la "Evenimentul zilei", sau la "Libertatea", doamna sa dea fuga la bijutier sa modifice pandantivul, ceea ce mi se pare incomod. Altfel, mi-as atirna si eu ceva la git, dar nu ma pot decide intre numarul de telefon de la redactie si codul numeric personal din buletin. Pe care, oricit m-as stradui, nu reusesc niciodata sa le tin minte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.