Sol Campbell, fotbalistul gruparii Arsenal Londra, trece printr-o perioada mai putin fasta din cauza unor probleme sentimentale, sustine cotidianul britanic The Sun.
"Sol este bulversat din cauza a ceea ce se intampla in viata lui personala. Este legat emotional de trei femei si se lupta pentru a depasi aceasta situatie", a declarat un prieten al jucatorului pentru publicatia citata.

Internationalul britanic are o relatie cu designer-ul vestimentar Karen Miller, din luna noiembrie. Surse din anturajul fotbalistului sustin ca acesta nu si-a revenit inca dupa despartirea de Kelly Hoppen si ca s-a impacat cu mama copilului sau, Janet Tyler.
Arsene Wenger, tehnicianul echipei Arsenal, s-a declarat ingrijorat de starea lui Sol Campbell care a disparut de miercuri, de la partida cu West Ham.
"Sunt ingrijorat pentru ca este deprimat. Nu am mai vorbit cu el de miercuri seara si nu stiu unde este in acest moment. Cred ca are nevoie de cateva zile ca sa isi revina, dar nu stiu daca va veni luni la echipa", a afirmat Wenger.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.