Recenta despartire a lui Cristi Chivu de logodnica lui, Maria Marinescu, nu l-a lasat indiferent pe Adrian Mutu, bun prieten cu fundasul de la AS Roma. Acesta l-ar vedea pe amicul sau alaturi de una dintre cumnatele sale, cea mai mica dintre surorile frumoasei Consuelo, pe care Cristi a cunoscut-o in urma cu cateva luni, la Roma si pe care a placut-o.

Pentru ca nu vrea sa-l vada pe bunul sau prieten Cristi Chivu nefericit dupa despartirea de Maria Marinescu, atacantul de la Juventus, Adrian Mutu, s-a gandit ca o pereche potrivita pentru acesta ar fi sora cea mica a brunetei Consuelo. Tanara are 19 ani si este la fel de frumoasa ca si Consuelo. Cristi Chivu si cumnata lui Adrian s-au cunoscut deja in octombrie, la nunta fotbalistului cu Consuelo organizata la Roma.

Atunci Cristi i-a spus lui Adrian ca a remarcat faptul ca cele sase surori sunt foarte frumoase. Cristi a fost la nunta impreuna cu Maria Marinescu si mai toti cunoscutii se asteptau ca ei sa anunte data nuntii, ceea ce nu s-a mai intamplat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.