A fost candva "Regina R&B-ului", dar si-a abandonat regatul si s-a refugiat in Italia. Dupa mai bine de doi ani de absenta de pe piata muzicala autohtona, Cristina Spatar lanseaza cel de-al treilea album din cariera sa artistica, "Fara egal".

Intr-o piata muzicala extrem de instabila, in care tot ce este comercial acapareaza atentia publicului, naravasa cantareata a ramas fidela R&B. "Simt ca ma reprezinta. Nu doresc sa abordez si alte genuri, cel putin nu acum. Simt ca vibrez de cate ori ascult aceste ritmuri...", si-a motivat ea alegerea. Si cum "Unde dragoste nu e, nimic nu e", Cristina se declara tot mai indragostita de italianul care o va duce in fata altarului in acest an.

"Acest material inseamna pentru mine trecerea intr-o noua etapa artistica. Vreau sa ii multumesc lui Mirco, prietenul meu, pentru ca mi-a fost in permanenta alaturi cat timp am lucrat la acest material. Dragostea si sprijinul sau m-au ajutat enorm. Piesele de dragoste, care figureaza pe album, exprima starea mea din aceasta perioada".
Cristina se va afla alaturi de fanii si de prietenii sai, astazi, incepand cu ora 21.00 in Club Bonsai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.