Ce-am constatat: vizitele in telenovelele romanesti, mai ales in cele de pe Acasa TV, sint foarte scurte. Exemplu: apare Oana Zavoranu, intra peste cineva in casa, ii spune doua rautati si pleaca. Sau vine Papi la o tipa, ii spune doua vorbe, apoi tace un pic si, in cele din urma, pleaca. Sau, caz si mai grav, vine o tipa la alta tipa si o gaseste foarte trista. Isi scoate haina, se asaza linga ea pe canapea si incepe s-o consoleze. O consoleaza vreo 30 de secunde, dupa care pleaca in scopul de a verifica daca nu cumva o insala iubitul. Verifica, afla adevarul (da, o insala), dupa care se intoarce, plingind, la prietena ei care - ce sa faca, saraca? - o consoleaza la rindu-i. Eu nu inteleg, frate, fitiiala asta incoerenta si fara rost. Pai, nu putea si ea sa-si controleze iubitul inca dinaintea primei vizite la prietena ei trista?

Il prindea cu alta, pleca plingind, in ciuda incercarilor lui de a o opri, ajungea acasa la nefericita cealalta si se jeleau amindoua temeinic fara sa le grabeasca nimeni? Sau, fie, daca tot apucase sa se duca in prima vizita, de ce n-a prelungit-o? Ce, era asa urgent sa-l prinda pe mitocan asupra faptului? Nu avea timp si a doua zi? Adica, fata aia plingea si ei ii ardea de flagrante si de facut drumuri aiurea? Putina organizare, baieti, ca ne-ati zapacit cu haosul asta! De-atita aiureala, uitam naibii sa mai dam cite-o fuga-n bucatarie ca sa mestecam in cratite, ca sa nu mai zic de bigudiuri, pe care uitam sa ni le scoatem, de aratam a doua zi, la serviciu, ca Tina Turner... Pai, se poate?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.