Monica Barladeanu a fost contactata de producatorii serialului "Neveste disperate". Anuntul l-a facut chiar vedeta, joi seara, printr-o interventie telefonica in emisiunea "Nasul" de la B1 TV.

Fire modesta si constienta ca rolul din "Lost" - desemnat, luni, la Globurile de Aur, drept cel mai bun serial dramatic - este abia inceputul, Monica a recunoscut doar ca, dupa difuzarea la postul ABC a episodului "The Hunting Party", din serialul "Lost", care o are drept protagonista, telefonul agentului ei a inceput sa sune si nu aduce deloc vesti rele.

Bruneta a intrat in vizorul producatorilor de la Hollywood, care si-au dat seama ca ar putea face fata cu succes unor distributii deja consacrate ale serialelor care au facut senzatie in toata lumea. Din superstitie si din dorinta de a se pastra cu picioarele pe pamant, Monica nu a dezvaluit decat numele serialului "Desperate wives", care a castigat pentru al doilea an consecutiv Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie.

Chiar ieri, a avut loc intalnirea cu directorii de casting, insa, desi agentul ei nu a confirmat inca nimic, nu sunt motive de ingrijorare deoarece tanara romanca le-ar putea concura oricand pe Teri Hatcher, Marcia Cross, Eva Longoria si Felicity Huffman, si nu numai la capitolul frumusete. Monica a devenit deja actrita cu acte in regula si studiaza inca de zor, pentru ca e perfectionista din fire si isi doreste sa se concretizeze cu roluri probele la care participa.

Spitalul, un lait-motiv pe ecran

Coincidenta sau nu, Mariana Ivan si italianca Gabriella Busoni, ambele interpretate de Monica Barladeanu, prima in "Moartea domnului Lazarescu" si cealalta in "Lost", au o legatura cu spitalul. Mariana Ivan este asistenta medicala la tomograf, iar Gabriella se indragosteste de Jack, unul dintre supravietuitorii de pe insula. Jack isi aminteste ca l-a operat pe tatal ei, insa din pacate acesta nu a supravietuit interventiei.

Vestea mortii parintelui ei a tulburat-o foarte tare pe tanara, care si-a gasit consolarea in bratele doctorului. Fermecat de frumusetea ei, Jack se simte vinovat si-i marturiseste sotiei sale ca a sarutat-o pe Gabriella. Se stie deja ca scenariul care prezinta aventurile personajelor de pe insula este pastrat cu sfintenie, departe de ochiul public, insa Monica a dezvaluit pentru telespectatorii B1 TV ca personajul Jack mai are amintiri legate de frumoasa Gabriella, asa incat vor mai exista aparitii ale acesteia in celebrul serial, laureat cu sase premii Emmy.

Nu a vrut sa se uite la serial

"Miercuri, cand postul american a difuzat episodul, eram la scoala, iar colegii mei nu au contenit cu intrebarile despre rol, erau teribil de curiosi si m-a mirat ca au fugit acasa imediat dupa cursuri pentru a vedea episodul. Eu nu l-am vazut inca, astept sa mai treaca aceasta efervescenta si sa ma pot privi cu obiectivitate", povesteste Monica, care a recunoscut ca si-a descarcat pe i-pod episodul, dar nu indrazneste inca sa-l priveasca.

"American beauty", asa cum o numesc americanii pe forumul de discutii al serialului, sau Monica Dean, asa cum apare numele romancei pe genericul distributiei, i-a spus lui Radu Moraru ca, desi a incercat sa-si convinga colegii din echipa ca vine din Romania, acum dupa schimbarea numelui si dupa ce a interpretat-o pe italianca Gabriella Busoni, americanii vor fi convinsi ca aceasta este si originea ei. Episodul in care Monica joaca un rol consistent va putea fi vazut in Romania abia la inceputul lunii aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.