"Dupa o casatorie-fulger si nenumarate declaratii de dragoste, Anamaria Ferent, jumatatea trupei Demmo, divorteaza de Marcel Toader, omul caruia i-a spus «da» in fata starii civile in urma cu cateva luni.
Acum sentimentele Anamariei se pare ca s-au schimbat, ea declarand ca nu si-a iubit sotul niciodata si ca acesta nu a facut altceva decat sa se foloseasca de imaginea ei". Saptamana trecuta, jumatatea feminina a trupei "Demmo" s-a prezentat la tribunal, avand prima infatisare in procesul de divort intentat omului de afaceri Marcel Toader. Anamaria este hotarata sa redevina o femeie libera, excluzand posibilitatea unei impacari. "Nu exista nici o posibilitate de impacare. Nu mai exista nici un fel de sentiment. Cel mult un sentiment de dezamagire fata de mine, fata de alegerile pe care le-am facut. In momentul in care am acceptat sa ma casatoresc cu el, eram foarte vulnerabila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.