Se stie deja ca bruneta trupei Sexxy a devenit o femeie de afaceri, insa, desi are acest statut abia de cateva luni, Claudia are deja planuri de extindere.

Claudia Patrascanu a pornit la drum alaturi de o prietena, care-i este partener de afaceri si consilier pe probleme de business, a investit o suma considerabila, insa confidentiala, si isi doreste sa aiba mai mult timp sa se ocupe de afacere pentru ca a verificat pe propria piele ca cea mai buna reclama este un client multumit.

I se potriveste noua postura, mai ales ca a capatat deja deprinderile de care are nevoie orice om de afaceri pentru a razbate. A invatat de la mama ei, care are si ea o afacere, ca orice business inseamna risc si trebuie sa stii sa-ti asumi si pierderile nu numai castigurile, si-a facut publicitate in mass-media si incearca cat ii permite timpul sa-si promoveze magazinul.
Nu a dus niciodata o viata boema de artist pentru ca are un defect - e nerabdatoare si se plictiseste repede.

Este deja un lucru demonstrat prin faptul ca vacantele ei dureaza o zi, maximum doua, nu insista asupra unui aspect daca vede ca nu exista sanse pentru a se concretiza. "Am vrut initial sa-mi deschid un magazin intr-unul dintre mall-uri, insa ar fi fost o investitie uriasa si nu mi-am permis", spune jumatatea trupei Sexxy care a cochetat la sfarsitul anului trecut si cu moda. Ea a avut o aparitie pe podium in calitate de mireasa a colectiei creatoarei Liza Panait.

A facut insa dovada ca poate fi si perseverenta atunci cand crede cu adevarat in ceva. Si-a deschis un mic magazin de lenjerie intima, insa nu pentru ca ar fi descoperit ca e o mina de aur, ci pentru ca este una dintre pasiunile ei. "Am primit girul familiei inca de la inceput cand am vrut sa pornesc aceasta afacere pentru ca stiau ca e un vis al meu pe care trebuia sa mi-l indeplinesc cu orice pret. Sunt cel mai fidel client al magazinului meu", povesteste Claudia.
Ca orice investitor care se respecta, si-a stabilit deja obiective clare si nu va face rabat de la nimic. Vrea sa traiasca din propria afacere, indiferent care va fi aceea.

"E bine pentru inceput, insa nu-mi fac planuri mari in ceea ce priveste magazinul din Cotroceni". Bruneta are vise marete, vrea sa-si extinda afacerea sau sa-si deschida o gradinita, pentru ca iubeste copiii si ii place sa stea cu ei, sa-i invete. Nu se grabeste insa, pentru ca si-a stabilit deja un plan - ca in jurul varstei de 27 de ani sa se casatoreasca si sa faca un copil.
"Atunci cand imi voi intemeia o familie voi avea mai mult timp sa ma dedic si afacerilor, pentru ca voi rari viata de turneu", spune optimista Claudia. Pana atunci insa si-a propus sa invete sa schieze. Ieri a fost ziua cu pricina, pentru ca astazi are concerte. Nu se stie daca a invatat sau nu sa schieze, deoarece nu i-a acordat instructorului decat trei ore pentru lectii, insa a promis ca arunca schiurile daca nu reuseste.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.