Producatorul Jerry Weintraub a primit un scenariu pentru noul film care ar trebui, la fel ca primele doua parti, "Ocean's Eleven" si "Ocean's Twelve", sa fie regizate de Steven Soderbergh, castigatorul unui Oscar in 2001 cu "Traffic". Clooney a declarat deja ca vrea sa combata imaginea de playboy pe care i-a creat-o presa, si va aparea de aceasta data in calitate de coproducator al celui de-al treilea episod din celebra serie.

"Ocean's Eleven", un remake dupa un film din 1960 cu Frank Sinatra, Dean Martin si Sammy Davis Junior, despre un jaf indraznet la un cazino din Las Vegas, a reunit o distributie impresionanta. Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia si Julia Roberts sunt starurile ale caror nume au crescut cu siguranta incasarile. Producatorii au continuat si in cea de-a doua serie cooptarea starurilor, asa incat cea care s-a alaturat distributiei este nimeni alta decat sotia celebrului Michael Douglas.

Se pare insa ca frumoasa Catherine Zeta-Jones nu le-a adus norocul succesul scontat, "Ocean's Twelve" avand incasari totale in lume de 362 de milioane de dolari, cu 90 de milioane mai putin ca "Ocean's Eleven".