Revelionul e cea mai importanta noapte a anului, pentru ca, se spune, dupa cum petreci, asa iti va merge in urmatoarele 12 luni. Fie ca au muncit, fie ca s-au distrat, vedetele din Romania au incercat sa se desparta de 2005 cat mai placut.

In ciuda faptului ca multi din colegii sai din lumea modei au ales locatii mai exotice pentru petrecerea noptii dintre ani, Catalin Botezatu a preferat sa ramana in Romania. El a sarbatorit Revelionul la Poiana Brasov, fiind invitat la trei petreceri din localuri cu staif ale statiunii. Cu toate acestea, anul dificil pe care tocmai l-a incheiat a fost resimtit de Catalin chiar si in acest moment festiv.

"La 12 noaptea am simtit nevoia sa fiu singur", ne-a declarat creatorul. "In momentul in care se desfaceau sampaniile, eu am urcat la mine in camera si am ramas singur, cu gandurile mele. Simteam nevoia sa fac acest lucru dupa zapaceala din anul care tocmai s-a incheiat", a mai spus acesta. Pentru ca la fiecare Revelion se trage linie peste realizarile din anul trecut si se incepe o noua etapa, Botezatu s-a intors dupa cateva minute in mijlocul prietenilor.

Oana si Elena Ionita au petrecut Revelionul impreuna cu mai multi prieteni intr-un restaurant din Bucuresti. "Am cantat, am dansat si ne-am distrat cu prietenii nostri. Am cantat impreuna cu Elena melodiile ce vor intra pe albumul nostru de debut, ne-am distrat cu prietenii nostri si cu rudele", ne-a spus fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea.

Fizz a preferat sa petreaca Revelionul intr-un club din Poiana Brasov impreuna cu multi prieteni si manechine. El a dansat si s-a distrat pana spre dimineata. Chiar daca nu e pasionat de schi, Fizz a mai ramas cateva zile in Poiana, pentru a se bucura de aerul de munte.

Marcel Pavel a muncit si el in noaptea de Revelion si a cantat in cinci locuri din Capitala. Ca sa ajunga la timp la toate evenimentele, dar si pentru ca centrul Capitalei era blocat din pricina concertelor in aer liber, politistii i-au permis artistului sa circule pe sens interzis. Dimineata, Pavel a ajuns acasa si a petrecut cu familia cu sampanie, caviar si fructe de mare.

Cornelia Catanga a cantat in noaptea dintre ani impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu, la Jaristea, apoi in Piata Universitatii. La miezul noptii, regina muzicii lautaresti si-a bagat in san cateva hartii cu multe zerouri, ca sa o gaseasca noul an cu bani multi. La 6.00 dimineata, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu au mancat ciorba de potroace la restaurantul "Al maccaronaro" si le-au cantat prietenilor pana la 9.00 dimineata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.