Avangardist in domeniul automobilistic de cand veniturile i-au permis sa abandoneze Dacia - prima lui masina - Adrian Minune se incadreaza ultimei mode in high-life-ul nostru si si-a luat un Porsche Cayenne.

Manelistul si-a vandut "jeep"-ul sau model 2004 VW Tuareg pentru "vedeta" firmei Porsche, un Off Road de lux al carui pret se invarte in jurul sumei de 90.000 euro. Insa, in ciuda tuturor reglajelor electronice pe care le ofera monstrul pe patru roti, lui Adrian, care are un pic peste un metru inaltime, tot pernuta ii confera ampla vedere-n trafic si sansa de a se bucura de sofat.

Printre ai nostri posesori de Cayenne se numara Mihaela Radulescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu si Irina Schrotter. Lor li se va alatura in curand cumatrul lui Minune, Vali Vijelie. Acesta si-a luat Tuareg atunci cand Adrian deja avea un astfel de automobil, iar acum este nehotarat intre doua vizite la show-room-ul reprezentantului Porsche pentru tara noastra unde se tot intereseaza de confortul unui Cayenne.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.