Jucatorul echipei Real Madrid, David Beckham, nu si-a invitat tatal la cele trei petreceri pe care le va organiza in perioada Craciunului, la resedinta din Hertfordshire, informeaza publicatia The People.

Potrivit sursei citate, fotbalistul este inca suparat deoarece Ted Beckham, in varsta de 54 de ani, a scris o carte despre el fara sa-i ceara permisiunea. De cand a aflat de publicarea cartii "David Beckham: fiul meu", internationalul englez a avut doar schimburi de replici acide cu tatal sau.

"Bineinteles ca sunt suparat, dar mai bine nu spun nimic. Nu stiu pe cine au invitat. Nu am nici o idee", a declarat Ted Beckham, care le-a cumparat cadouri fiului sau, sotiei acestuia Victoria si celor trei copii: Brooklyn, Romeo si Cruz.

Primul eveniment familial de la care Ted Beckham a fost exclus este petrecerea organizata de fotbalist in ziua de Craciun, la care sunt invitati doar membri ai familiei. Alaturi de David si Victoria Beckham, Brooklyn, Romeo si Cruz se vor afla parintii sotiei fotbalistului, Tony si Jackie Adams, precum si mama jucatorului, Sandra. Vor mai fi prezenti fratele Victoriei, Christian, sora ei Louise si cei doi copii ai acesteia din urma.

A doua petrecere de la care Ted Beckham va lipsi este o reuniune tot pentru familie, dar cu mai multi invitati, pe 26 decembrie. Cea de-a treia petrecere a fost organizata de Beckham pentru cei trei copii si prietenii lor.

"Mama Victoriei, Jackie, s-a ocupat de organizarea unei petreceri de Craciun pentru copii la casa fotbalistului. Au fost angajati jongleri, clovni si magicieni pentru o dupa-amiaza cu tema 'Leu, vrajitoare si garderoba>> la care va fi prezenta toata familia", se mentioneaza in The People.

Ted Beckham isi va petrece Craciunul alaturi de fiica sa Lynn, la resedinta acesteia.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.