Chitaristul american Joe Satriani va canta in premiera in Romania, intr-un concert care va avea loc pe 20 mai la Sala Palatului in Bucuresti.

Chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odata cu albumul sau din 1987 "Surfing with the Alien".

Dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte trofee, Satriani continua sa fie adorat de fanii sai de pe intregul mapamond.

Satriani l-a insotit pe Mick Jagger in primul sau turneu solo international si a cantat alaturi de Deep Purple in turneele in Japonia si Europa, cimentandu-si reputatia de instrumentist.

Pe 20 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele vor fi puse in vanzare luni, la ora 10.00, si sunt disponibile la preturile de 250 de lei, 200 de lei, 160 de lei, 130 de lei si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena. In presale, pana pe 27 ianuarie inclusiv, cumparatorii au o reducere de 10% la toate categoriile de bilete. Tichetele se pot cumpara online, de pe www.eventim.ro, sau prin rete


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.