Revista Town & Country a intocmit topul celor mai ravniti burlaci din lume.

Printul Harry al Marii Britanii, fratele mai mic al lui William, ocupa primul loc in acest top, scrie MEDIAFAX.

Printul in varsta de 28 de ani - al treilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, printul Charles, si fratele sau mai mare, printul Harry - i-a invins in acest clasament pe doi actori mari de la Hollywood, George Clooney si Jack Nicholson.

Editorii revistei Town & Country au declarat despre nepotul suveranei britanice: "Fratele mai mic al printului William flirteaza si piloteaza elicoptere Apache cu acelasi aplomb. Ii place sa se imbrace bine - in absolut orice, chiar si in costumul lui Adam".

Pe lista celor mai ravniti burlaci din lume se mai afla cativa printi europeni, precum printul Philippos al Greciei si al Danemarcei, nepotul actritei Grace Kelly - Pierre Rainier Stefano Casiraghi de Monaco, printul Carl Philip al Suediei si printul Amedeo al Belgiei.

Cei patru fii ai cantaretului Bryan Ferry - Merlin, Isaac, Otis si Tara - apar si ei in acest top, alaturi de Patrick, fiul actorului Arnold Schwarzenegger, si de Scott, fiul actorului Clint Eastwood.

Conor Kennedy,
fostul iubit al cantaretei Taylor Swift, a fost si el inclus pe lista, alaturi de gemenii Tyler si Cameron Winklevoss si de veteranul de la Hollywood George Hamilton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.