Surse apropiate familiei regale spun ca regina a decis sa il desemneze pe printul William rege, desi printul Charles este urmatorul in ordinea succesiunii la tron, potrivit tabloidelor.

Regina Elizabeth a II-a intentioneaza sa anunte, la inceputul acestui an, ca printul William este urmatorul rege al Marii Britanii. Regina a luat aceasta decizie dupa ce ducesa de Cambridge a ramas insarcinata, scrie celebdirtylaundry.com.

Sursele mai spun ca William si Kate ar fi decis ca prima lor fiica sa poarte numele Printesei Diana.

Avand in vedere sarcina si faptul ca William este cel mai popular membru al familiei regale din ultimele decenii, el are cele mai mari sanse sa fie desemnat succesor la tron, inaintea tatalui sau.

La auzul vestii, Camilla a spus ca nu va accepta asa ceva si chiar a amenintat ca va face publice secrete murdare ale familiei regale britanice. Pentru a evita un scandal, printul consort Philip i-ar fi spus fiului sau, Charles, sa se desparta de Camilla. Dar aceasta a amenintat ca, daca ii vor fi inmanate actele de divort, ea va cere 50 de milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.